CareConnections opnieuw bekroond door Microsoft

Leusden, 11 juli 2016 CareConnections, de bedenker van de Alles-in-1-Zorgapp, heeft de Microsoft Healthcare Partner Award gewonnen in de categorie Cloud Solution Partner. De start-up ontving de award woensdag 6 juli tijdens een partnerbijeenkomst uit handen van André Piso, directeur healthcare van Microsoft. Daarmee is het jonge bedrijf voor de tweede keer in korte tijd bekroond door ’s werelds grootste softwarebedrijf. ‘Fantastisch, deze twee awards op rij’, reageert Jos Koppelaar, oprichter van CareConnections.

CareConnections won de Healthcare Partner Award omdat het als kleine start-up een groot verschil maakt in en impact heeft op de zorgmarkt. ‘We hebben het afgelopen jaar 29 klanten aangesloten’, zegt Koppelaar. ‘Bovendien is onze implementatietijd heel kort. Wij hebben geen maanden nodig om klanten aan te sluiten, maar doen dat in enkele weken.’ Behalve voor de sterke groei en de snelle implementatie ontving CareConnections lof voor het in korte tijd opbouwen van een team, waarmee de continuïteit geborgd is.

Vertrouwen benutten
Met het winnen van de award liet CareConnections de andere twee genomineerden, Winvision en ook het grootste Nederlandse Zorg-ICT-bedrijf Chipsoft, achter zich. Koppelaar: ‘Deze award opent direct nieuwe deuren bij andere leveranciers in de zorgsector en het is van grote waarde voor onze marketing en het geeft partners en klanten vertrouwen in ons. Dat willen we de komende tijd ten volle benutten.’

Alles-in-1-Zorgapp
CareConnections ontwikkelt de Alles-in-1-Zorgapp voor de zorgprofessional, met als doel meer cliënttijd en minder administratie. De Zorgapp maakt het gebruikers mogelijk op locatie bij cliënten zowel online als offline gegevens in te zien en bij te werken. Dit leidt tot een dagelijkse productiviteit tot ca. 10%. De Alles-in-1-Zorgapp ontsluit onderliggende systemen binnen de zorgorganisatie. De zorgmedewerker krijgt veilige toegang tot de systemen via smartphone of tablet. De Zorgapp is beschikbaar op iOS en Windows.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken