CareConnections gaat intensief samenwerken met Tenzinger

Iedere dag ervaren zorgprofessionals een enorme druk als het gaat om registratie en administratie. Daarom maken CareConnections en Tenzinger tijdens de vakbeurs Zorg & ICT hun intensieve samenwerking bekend. De Tenzinger Zorgapp – een applicatie van CareConnections die zorgprofessionals meer tijd geeft voor het verlenen van zorg – is een product van deze samenwerking. Beide bedrijven geloven dat mobiele oplossingen kunnen helpen met de uitdagingen waar zorgprofessionals en -organisaties dagelijks mee te maken hebben.

CareConnections heeft als belangrijkste doel om middels technologie de zorg beter te maken. Door het vereenvoudigen van de registratie van de dagelijkse cliëntinformatie maken zij het werk leuker en heeft de zorgmedewerker meer tijd voor de cliënt. De visie van CareConnections sluit perfect aan op wat Tenzinger wil bereiken met de lancering van de nieuwe applicatie.

Jos Koppelaar, directeur van CareConnections geeft aan: “Wij geloven in open systemen, waardoor wij elke dag kunnen werken aan nieuwe innovaties. Zo kunnen wij de zorgmedewerkers continu in hun kracht zetten. Zodat er meer tijd overblijft voor goede zorg”.

De Tenzinger Zorgapp maakt het mogelijk om op iedere locatie veilig informatie vanuit het Medicore en Fierit ECD te raadplegen én nieuwe informatie toe te voegen. Dit kan direct bij de cliënt gedaan worden, zodat registratie achteraf niet meer nodig is. Bovendien heeft een zorgprofessional zo altijd de juiste en meest actuele informatie over zijn of haar cliënten letterlijk binnen handbereik. Of je nu cliënten en patiënten binnen de zorginstelling behandelt of altijd onderweg bent: de Tenzinger Zorgapp helpt zorgprofessionals soepel door hun dag heen.

Over CareConnections

CareConnections is een gedreven organisatie die middels technologie de Zorg beter maakt. Door het vereenvoudigen van de registratie van de dagelijkse cliëntinformatie maken we het werk leuker en heeft de zorgmedewerker meer tijd voor de cliënt.
CareConnections ontwikkelt twee apps voor de zorgorganisatie, namelijk de Zorgapp en nCare. Inmiddels werken al 350 zorgorganisaties met ruim 60.000 zorgmedewerkers met de Zorgapp en nCare van CareConnections.

Over Tenzinger

Tenzinger verslimt de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg. In de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugd- en pleegzorg en GGZ is Tenzinger een bepalende speler bij het verbeteren en verslimmen van de zorg. Met ECD’s, portalen, apps, organisatieoptimalisatie en consultancy digitaliseert Tenzinger de zorg- en administratieve processen en maakt die efficiënt.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken