Meer cliënttijd en minder administratie met de Zorgapp

null
10

Voor wie?

De Zorgapp is ontwikkeld voor alle zorgverleners die goed met elkaar willen samenwerken. De app is intramuraal en extramuraal toepasbaar en beschikbaar voor jouw applicatielandschap.

Routeplanning
Vaak weet je als zorgmedewerker in de thuiszorg niet precies hoe je agenda eruit ziet. Met de Zorgapp kan je direct je route inzien en wijzigen. De reistijden en kilometers worden automatisch berekend en vastgelegd. De zorgmedewerker hoeft alleen nog maar de afspraken af te vinken. De declaratie komt automatisch in het HR-systeem terecht.

Dubbele medicatie controle
en medicatie aftekenen
Om medicatiefouten te voorkomen is er een koppeling gemaakt met NCare en Medimo. Je hebt daarom altijd de actuele medicatie aftekenlijst van de apotheek van de cliënt in de app. Ook dubbele medicatie controle is in de Zorgapp verwerkt. Via de app stuur je een foto van de aftekenlijst en de medicatie die er toegediend gaat worden naar een collega. Hij of zij krijgt een bericht in de app, zodra deze is geaccordeerd mogen de medicijnen toegediend worden.

Rapporten, protocollen en informatie
Geen losse systemen meer maar één app waarin je alle informatie kunt terugvinden, en waar je direct op kan rapporteren. Dossiers, (SOEP) rapportages, metingen en MIC-meldingen zijn snel toegevoegd. Daarnaast heb je direct inzicht in organisatie- of cliëntprotocollen.

ouderenzorg_1
ouderenzorg_2

Groepsagenda
Een duidelijk overzicht van alle taken en afspraken van de bewoners zodra de Zorgapp is opgestart. Welke medicijnen moeten toegediend worden, wanneer moet wie gewassen en hoe laat komt er familie op de thee. Alles in één duidelijk overzicht. De app kan je zelfs koppelen aan een smartwatch zodat je belangrijke afspraken niet kan vergeten.

Mobiel werken
Een papieren administratie bijhouden zodat er niet vergeten wordt welke medicatie is toegediend en welke melding er gemaakt hoeft te worden. De Zorgapp is applicatie onafhankelijk en is te gebruiken op smartphone en tablet. Ook als de WiFi-verbinding hapert is alle informatie beschikbaar. Aangezien iedere medewerker eigen inloggegevens heeft is het niet nodig om voor elke medewerker een device aan te schaffen. Inloggen en uitloggen lukt al binnen 2 seconden.

Overdrachtstijd
Medicatie aftekenen, rapporteren en MIC-meldingen maken rechtstreeks in de Zorgapp. Alles gaat digitaal. De zorgmedewerker hoeft geen papieren administratie bij te houden en later in te voeren. Zodra er een nieuwe dienst begint staat alle informatie al op de juiste plek. De zorgmedewerker die aan de nieuwe dienst begint heeft op dat moment ook direct al alle benodigde informatie, en kan dit ten alle tijden inzien.

Voordelen voor de Zorgapp

 • null
  Meer tijd voor de cliënt
 • null
  Spraakgestuurd rapporteren
 • null
  Meer inzicht voor zorgprofessional en cliënt
 • null
  Minder tijd nodig voor vastleggen van cliëntinformatie
 • null
  Beter cliëntcontact en meer werkplezier
mobile_agenda_2x
 • null
  Alle cliëntinformatie beschikbaar en altijd up-to-date
 • null
  Offline werken is mogelijk
 • null
  Eén keer inloggen met het bekende werk e-mailadres en wachtwoord
 • null
  Inspraak in ontwikkeling en design van de Zorgapp, ontwikkeld voor en door zorgmedewerkers
 • null
  Uitstekend beveiligd volgens de actuele wet- en regelgeving

Meten = weten
Door alle functionaliteiten binnen de Zorgapp te meten, is het voor de zorginstelling inzichtelijk hoe vaak de app gebruikt wordt en wat de belangrijke functionaliteiten zijn. Het geeft de zorginstelling de informatie die belangrijk is voor de doelgroep en waar eventueel processen geoptimaliseerd kunnen worden.

2-oval

Begin met typen en druk op enter om te zoeken